Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácii.
zatvoriť

ZAPISOVAČ PRÁCE BEZPEČNOSTNEJ SLUŽBY PATROL-II-LCD

PATROL-II-LCD je prenosná čítačka bezdotykových transpondérov určených na zaznamenávanie prítomnosti osôb v určených bodoch objektu alebo terénu;Podporované bezdotykové kontrolné body: EM 125 kHz ; Vybrané vlastnosti: LCD obrazovka - podsvietený ;
274,62 €
S DPH
Množstvo
Skladom

100% secure payments

PATROL-II-LCD je prenosná čítačka bezdotykových transpondérov určených na zaznamenávanie prítomnosti osôb v určených bodoch objektu alebo terénu.

Zariadenie je určené predovšetkým na verifikáciu obchôdzok vykonávaných bezpečnostnou službou, avšak môže sa uplatniť tiež v iných situáciách, keď je potrebná kontrola prítomnosti osôb na vzdialených miestach.

Inštalácia systému PATROL spočíva v rozmiestnení bezdotykových kontrolných bodov na vybraných miestach budovy alebo oblasti a v konfigurovaní čítačky. Každému kontrolnému bodu a identifikátoru osoby možno priradiť názov (nálepku), ktorý značne uľahčuje interpretáciu histórie zaregistrovaných udalostí.

Pozor! Na správnu činnosť zariadenia sa vyžaduje software Patrol Master, ktorý možno stiahnuť nižšie.

Podporované bezdotykové kontrolné body:EM 125 kHz
Vybrané vlastnosti:LCD obrazovka - podsvietený Pevná pamäť posledných 32 768 udalostí Zaznamenávanie poplašných a servisných udalostí Prehrávanie archívnych udalostí Zobrazenie názvu prečítaných kontrolných bodov Zobrazenie názvu osobných identifikátorov Zobrazenie naplánovanej trasy obchôdzky Do 8000 čítaní na jednu sadu batérií Vysoká mechanická odolnosť Ochrana proti sabotáži - Detekcia poliatí, Detekcia mikrovlnného žiarenia Zadarmo riadiaci program a aktualizácia firmware
Komunikácia:Port USB
Napájanie z batérie:2 x Akumulátory Ni-MH LR6 (AA) (súčasť balenia)
V sade:1 x Bezdotykový kontrolný bod PK-3 5 x Bezdotykový kontrolný bod PK-2 3 x Tenká bezkontaktná karta PVC
Prípustná relatívna vlhkosť okolia:0 ... 95 %
Prevádzková teplota:-25 °C ... 60 °C
Hmotnosť:0.19 kg
Rozmery:79 x 117 x 24 mm
Výrobca / Značka:ROGER
Záruka:2 roky
PATROL-II-LCD
Skladom

Špecifické referencie

2 produktov v rovnakej kategórii: