Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácii.
zatvoriť
ETHERNET KOMUNIKACNÝ MODUL ETHM-2 SATEL

ETHERNET KOMUNIKAČNÝ MODUL ETHM-2 SATEL

Ethernetový modul ETHM-2 je dedikované zariadenie určené na použitie v systémoch signalizácie vlámania a alarmu za účelom monitoringu.;Hlavné vlastnosti: TCP/IP monitoring spúšťaný vstupom modulu. Automatické uvedomenie o udalostiach prostredníctvom emailovej správy. Ovládanie výstupov na diaľku a konfigurácia pomocou WWW prehliadača. Možnosť používania ako jednoduchej poplašnej centrály vybavenej komunikáciou TCP/IP. ;
172,15 €
S DPH
Množstvo
Skladom

100% secure payments

Ethernetový modul ETHM-2 je dedikované zariadenie určené na použitie v systémoch signalizácie vlámania a alarmu za účelom monitoringu..

Zariadenie umožňuje zasielanie kódov udalostí siete Ethernet (TCP/IP) do monitorovacej stanice STAM-2 alebo prevodníka SMET-256..

Modul môže spolupracovať s ľubovoľnou poplašnou centrálou (tiež s centrálou nedisponujúcou telefonickým komunikátorom). Konvertuje kódy získané v telefonickom formáte a generuje kódy v prípade narušenia vstupov, aktivovania výstupov apod..

V prípade kódov generovaných modulom je možné dodatočné informovanie o udalosti pomocou e-mailovej správy..

Hlavné vlastnosti:Konverzia telefonického monitoringu z ľubovoľnej centrály na prenos TCP/IP. TCP/IP monitoring spúšťaný vstupom modulu. Monitorovanie stavov vstupu, výstupu, napájania, komunikácie apod. (max. 2 monitorovacie stanice). Automatické uvedomenie o udalostiach prostredníctvom emailovej správy. Ovládanie výstupov na diaľku a konfigurácia pomocou WWW prehliadača. Lokálne programovanie pomocou počítača pripojeného cez RS-232. - aplikácia ETHM-2 Soft Možnosť aktualizácie prístrojového softvéru Možnosť používania ako jednoduchej poplašnej centrály vybavenej komunikáciou TCP/IP. Vyrovnávacia pamäť na 512 Kódovanie prenosu Simulovaná telefónna linka (analóg) Kontrola nabíjania a údržby akumulátora
Počet vstupov/výstupov:8 / 4
Napájanie:16 V AC/ 12 V DC- impulzový adaptér 1.2A
Podpora batérie:12 V / 7 Ah
Spotreba prúdu:max. 450 mA
Prevádzková teplota:0 °C ... 45 °C
Hmotnosť:0.086 kg
Rozmery:120 x 68 x 25 mm
Výrobca / Značka:SATEL
Záruka:2 roky
ETHM-2
Skladom

Špecifické referencie

16 produktov v rovnakej kategórii: