Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácii.
zatvoriť

DVOJZLOŽKOVÝ KAUČUK MAGIC-RUBBER RayTech

Dvojzložkový kaučuk MAGIC-RUBBER je určený na ochranu elektronických systémov a elektrických spojov pred vonkajšími vplyvmi; Tento výrobok predstavuje dokonalú ochranu pred pevnými nečistotami, prenikaním vlhkosti a okrem toho môže vďaka svojej pružnosti tiež tlmiť otrasy; Kaučuk MAGIC-RUBBER sa hodí tiež na zhotovovanie odliatkov a foriem na odliatky;Napäťová izolácia: >= 23 kV / mm ; Kapacita balenia: 2 x 250 ml ; Prevádzková teplota: -60 °C ... 200 °C ;
53,98 €
S DPH
Množstvo
Skladom

100% secure payments

Dvojzložkový kaučuk MAGIC-RUBBER je určený na ochranu elektronických systémov a elektrických spojov pred vonkajšími vplyvmi.

Vďaka tekutej konzistencii ihneď po zmiešaní zložiek prípravok dokonale zaistí dokonca aj komplikované systémy a okrem toho ním možno vyplniť celý kryt zariadenia alebo pripojovacej krabice.

Po stuhnutí sa výrobok mení v tvrdý, trochu pružný kaučuk dokonale priliehajúci ku komponentom, káblom a krytu alebo k pripojovacej krabici.

Tento výrobok predstavuje dokonalú ochranu pred pevnými nečistotami, prenikaním vlhkosti a okrem toho môže vďaka svojej pružnosti tiež tlmiť otrasy.

Kaučuk MAGIC-RUBBER sa hodí tiež na zhotovovanie odliatkov a foriem na odliatky.

Napäťová izolácia:>= 23 kV / mm
Kapacita balenia:2 x 250 ml
Vybrané vlastnosti:Určenie : Výrobok je určený na zaistenie elektrických spojov a elektronických systémov, Prípravok sa hodí tiež na zhotovovanie odliatkov a foriem, Farba : Žula
Prevádzková teplota:-60 °C ... 200 °C
Hmotnosť:0.57 kg (celkom)
Rozmery:2 x Ø 51 x 182 mm
Výrobca / Značka:RayTech
Záruka:2 roky
MAGIC-RUBBER
Skladom

Špecifické referencie

15 produktov v rovnakej kategórii: