Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácii.
zatvoriť

EXPANDÉR VSTUP/VÝSTUP MCX4D ROGER

MCX4D je expandér vstupov a výstupov určený na prácu v systéme kontroly prístupu RACS 5; Modul je určený pre obsluhu 4 priechodov, plní pre ne rolu distribútora napájania a komunikácie a obsluhuje rezervný akumulátor.;
132,88 €
S DPH
Množstvo
Skladom

100% secure payments

MCX4D je expandér vstupov a výstupov určený na prácu v systéme kontroly prístupu RACS 5.

Modul je určený pre obsluhu 4 priechodov, plní pre ne rolu distribútora napájania a komunikácie a obsluhuje rezervný akumulátor..

Pre každý z podporovaných prechodov expandér ponúka: 2 vstupy, 2 výstupy, komunikačné rozhranie pre čítačky a 2 napájacie výstupy.

Elektrické obvody určené na obsluhu každého z priechodov sú medzi sebou elektricky oddelené, čo vedie k tomu, že porucha alebo sabotáž na jednom z priechodov nemá vplyv na činnosť ostatných priechodov..

Expandér MCX4D je napájaný z externého zdroja 13.8 VDC, ktorý je zároveň zdrojom napájania zámok, čítačiek a iných prvkov priechodu.

V prípade poruchy napájania je celý systém napájaný z rezervného akumulátora, ktorý môže byť podľa potrieb dobíjaný.

Počet podporovaných priechodov:4
Napájanie:13.8 V DC
Vybrané vlastnosti:Tranzistorové výstupy : 4 Distribúcia napájania do 4 prechodov Distribúcia komunikačnej zbernice 4 výstupy napájania 12 V/1 A 4 výstupy napájania 12 V/0.2 A Komunikačné rozhranie RS485 pre kontrolér prístupu Podávanie reportov o stavoch napájania do kontroléra prístupu Zabezpečenie pred hlbokým vybitím akumulátora Nabíjací prúd batérie : 0.3 A / 0.6 A / 0.9 A
Hmotnosť:0.111 kg
Rozmery:115 x 86 x 45 mm
Výrobca / Značka:ROGER
Záruka:3 roky
MCX4D
Skladom

Špecifické referencie

16 produktov v rovnakej kategórii: